Waarborg voor kwaliteit

Match and Flow B.V. is NOAB-gecertificeerd

Match and Flow draagt het NOAB-kwaliteitskeurmerk. NOAB, Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen, is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich speciaal richten op ondernemers in het mkb. De eisen aan het keurmerk garanderen onze klanten kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Actuele kennis
In ons vak verandert de wet- en regelgeving voortdurend. Match and Flow is als NOAB-lid verplicht om op de hoogte te blijven van al die vernieuwingen en wijzigingen. Daarbij ondersteunt NOAB ons actief met informatie en scholing. Zo zijn onze diensten altijd gebaseerd op actuele kennis.

Relaties
Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen waar u mee te maken kunt hebben. Dat komt onze klanten ten goede.

Toekomstgericht
NOAB werkt samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe werkwijzen en standaarden. Daarmee zijn NOAB-kantoren klaar voor de toekomst.

Zekerheid
Ons NOAB-keurmerk geven u als klant zekerheid bij problemen: u heeft recht op gratis conflictbemiddeling en kunt een beroep doen op het onafhankelijke Tuchtcollege. Daarnaast heeft elk NOAB-kantoor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

Het team van Match and Flow staat voor u klaar. Neem contact op en maak kennis.