Match and Flow B.V.

Administratiekantoor en belastingadviezen

Boekhouder gezocht

U bent vrijwel elke dag van de week druk bezig met de dingen waar u als ondernemer goed in bent. Het bijhouden van de financiële administratie is echter een klus die er daardoor bij menigeen bij inschiet. De stapel te verwerken facturen neemt in dat soort gevallen al nel dusdanige vormen aan dat u er wellicht over na begint te denken om een vacature te plaatsen met als kop 'boekhouder gezocht'. Aan de andere kant is uw financiële administratie veelal niet groot genoeg om iemand een complete werkweek bezig te kunnen houden. De gevolgen van het plaatsen van een vacature met daarin de tekst 'boekhouder gezocht' zou dan ook voor u tot onnodig hoge kosten kunnen leiden. 

Boekhouder gezocht? Match and Flow is graag uw partner!

U kunt er echter ook voor kiezen om uw administratie gedeeltelijk of geheel uit te laten besteden aan administratiekantoor De Bilt. Deze professionele administrateurs maken deel uit van Match and Flow. Uw oproep 'boekhouder gezocht' wordt door hen vanzelfsprekend uiterst serieus genomen. Tijdens een volledig vrijblijvend eerste gesprek wordt geïnventariseerd wat uw administratieve behoeften zijn en hoe Match and Flow daar zo goed mogelijk op aan kan sluiten. Uiteraard krijgt u dan meteen uitgelegd welke kosten administratiekantoor Match and Flow u in rekening brengt voor haar dienst verlening. Daarbij zal het u ongetwijfeld opvallen dat men voor zeer scherpe tarieven boekhouder klussen voor u afhandelt. Een dergelijke prijsstelling doet u waarschijnlijk al snel vergeten dat u van plan was een vacature met de tekst 'boekhouder gezocht' te plaatsen.

Boekhouder gezocht? Hulp is dichtbij!


Match and Flow is inmiddels op drie verschillende plaatsen actief. Naast vestigingen in De Bilt zijn er ook vestigingen van dit administratiekantoor te vinden in Houten en Veenendaal. Uw oproep 'boekhouder gezocht' kan in dat geval zo dicht mogelijk bij u in de buurt een succesvolle treffer opleveren in de vorm van de perfecte dienstverlening van Match and Flow.

 Belangrijke pagina's: