Match and Flow B.V.

Administratiekantoor en belastingadviezen

 

Training & Coaching

Met het opstarten van uw bedrijf heeft u veel vragen over hoe u een administratie opstart, wat u moet bewaren. U leest het een en ander op de sites van de Kamer van koophandel en Belastingdienst. Wellicht gaat u in overleg met een administratiekantoor over wat er allemaal bij komt kijken bij zo’n administratie, en vraagt u hulp bij de fiscale aangiften en het toepassen van fiscale voordelen.   

 

Wat echter het belangrijkste is: Hoe krijgt u die eerste factuur nu echt de deur uit? Sterker nog: Hoe krijg ik die eerste (echt leuke) opdracht binnen?

Stephanie van Ginkel, ondernemerscoach en eigenaresse van Administratiekantoor Match and Flow B.V. weet als geen ander hoe het is om een onderneming te starten. Zij kan u dan ook in een coaching gesprek de eerste tips&tricks geven voor het binnen krijgen van opdrachten en het uitbreiden van uw zakelijke netwerk.

Vragen die centraal kunnen staan zijn:

-              Hoe kom ik in contact met potentiële opdrachtgevers?

-              Hoe verkoop ik mijn producten en/of diensten?

-              Hoe krijg ik nu die opdrachten binnen die ik zo graag wil?

-              Welk tarief kan ik hanteren?

 

 Als u al enige tijd bezig bent met uw onderneming kan het ook zijn dat u tegen twijfels en vragen aanloopt, of wellicht gewoon eens wil sparren over uw onderneming. Ook dan staat Stephanie van Ginkel graag voor u klaar om u te begeleiden en te coachen op  zowel persoonlijk- als ondernemersgebied.

 

Onze workshops en trainingen

Er zijn momenteel geen berichten.